Reserveringssystemen maken samenwerken en effectief werkplekgebruik op kantoor mogelijk.

Streeft jouw organisatie naar een flexibele werkstrategie, maar kan je nog steeds aanwijzen wie waar aan het werk is als je door je kantoor loopt? Oude gewoonten zijn moeilijk af te leren. Mensen lopen vrij gedachteloos naar de informele werkplek waar ze vroeger zaten. Maar tegenwoordig werken mensen nog maar een paar dagen per week… Lees verder Reserveringssystemen maken samenwerken en effectief werkplekgebruik op kantoor mogelijk.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als iBASX blogs

Een reserveringssysteem met de menselijke maat

Geschreven door: Vincent le Noble Nu werknemers weer vaker aanwezig zijn op kantoor (sommige met iets meer enthousiasme dan andere) is de behoefte voor werkplek reserveringssystemen toegenomen. In dit artikel hoop ik antwoord te geven op de vraag voor wie wij nu dergelijke reserveringssystemen inzetten, wat dat betekent voor de welwillendheid van de kantoorbewoners en… Lees verder Een reserveringssysteem met de menselijke maat

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als iBASX blogs

“Ik wil zoooo graag naast jou zitten!”

Huilende kinderen omdat ze niet naast hun beste vriendjes kunnen zitten, of een verdrietig meisje omdat ze niet vanaf haar tafeltje niet naar de mooie paardenposter kan kijken, geen onbekende taferelen van de basisschool. Maar ook voor volwassenen is een goede werkplek erg belangrijk voor het werkplezier. Bij je directe collega’s zitten, aan een bureau met twee beeldschermen, bij het raam, of in de stilte, het zijn allemaal belangrijke factoren die de werkdag maken of kraken.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als iBASX blogs

Een veilig Omikron-proof kantoor met iBASX

Nu Nederland langzaam (weer) uit de lockdown-winterslaap komt stromen de kantoren weer vol. Mensen willen weer op pad, collega’s zien, en effectief samenwerken. Maar daarnaast willen we de verspreiding van de Omikron-variant wel zoveel mogelijk beperken. We willen niet nog een keer in lockdown en op een uitbraak op je kantoor zit ook niemand op te wachten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als iBASX blogs